email contact@innom.nl
Welkom bij tips over Behangen

Alles over zelf behangen, het kiezen van behang en de hulpmiddelen die je nodig hebt.

duurzaam advies WANDEN EN BEHANG

Voor de afwerking van wanden zijn er meerdere oplossingen. Op een andere plek op onze website gaan we bijvoorbeeld in op stucwerk en sauswerk. Behangen van wanden is echter een oplossing die ervoor zorgt dat je snel en vrij eenvoudig een nieuwwe uitstraling aan een wand of een ruimte kunt geven. Slaapkamers kun je zo snel omtoveren, bijvoorbeeld naar een leuk thema voor een kinderkamer, of een romantische plek om lekker bij te komen.

Ook kun je met behang bijvoorbeeld heel leuk een enkele wand eruit laten springen in bijvoorbeeld de woonkamer of in en nisje in de gang.


huis NUTTIGE NFORMATIE

 


klussen ZELF BEHANGEN

Behangen van een wand is iets wat u uiteraard zelf goed kunt uitvoeren. Of het nu gaat om kleurrijk behang, behang patronen, behangtechniek of het huren van een behangtafel. Er is altijd wel ergens een nieuw en uniek behang patroon voor u te vinden!

Behangen kun je het beste goed voorbereid doen. Een impulsaankoop van een paar leuke rollen behang brengt al snel veel werk met zich mee. Als je er echt tegenop ziet, zoek dan een klusbedrijf, klusjesman of een kennis met ervaring die je kan helpen, of bereid je dus goed voor als het het zelf wilt doen.


 


ZELF BEHANGEN

Hieronder de benodigdheden om goed voorbereid aan uw behhang klus te kunnen beginnen:

 • voldoende behang (van dezelfde persing / kleur)
 • goed plaksel / goede behanglijm
 • Goede borstels
 • een goede behangtafel
 • Een goede lat om het behang recht mee te snijden
 • Een goed scherp mesje
 • Een schaar
 • plamuurmes om oude behangresten eraf te halen
 • een ladder om trapje om tot bij hetp lafond te kunnen komen.

Daarnaast helpt het als je het samen doet, geduldig bent, de tijd neemt om rustig te werken en het niet erg vind om onder de lijm te komen.


SAMEN BEHANGEN

behangen

Deze afbeelding is geoptimaliseerd op basis van een originele versie van de bron: www.behangwinkel.nlONZE THEMA'S

 


KLUS OVERZICHT

 

 

 


BLOG EN TWEETS

 • woning onderhouden

  Hiernaast een verzameling van opvallende, interessante of nuttige berichten over onderhoud, verbouwingen, inrichting of gebreken en alles in en om wonen.

 • TWEET over ONDERHOUD enzo
  Posted by : Innom onderhoud

 • gallery 2
 • MEER berichten en BLOGS
  Posted by : Jennifer

  Behangen is niet alleen leuk om je woning weer te verbeteren. Je kunt het ook als stel goed samen doen, het schept een band en geeft een goed gevoel als je samen je huisje netjes maakt!


NEEM CONTACT OP

Heeft u als bedrijf in de behang branche interesse in een bijzondere vermelding op onze website,

neem contact op, en overtuig ons dat uw kwaliteit past bij de adviezen die wij onze bezoekers willen bieden!

Hiernaast een aantal behang gerelateerde bedrijven in het hart van Nederland. Hoe vind je hier nu de juiste in? Heeft u hulp of advies nodig met een keuze voor de beste professional in uw regio, of heeft u een andere vraag, neem dan gewoon even contact met ons op.

 

icon 3www.innom.nl

icon
Goede voorbereiding en kennis van zaken is belangrijk als je aan onderhoud, verbouwen of inrichten van een woning of andere ruimte begint. Ons advies is: Laat je hier inspireren om zelf de juiste keuzes te kunnen maken!

ONZE PARTNERS