email contact@innom.nl
Deuren vernieuwen en afhangen

De juiste keuze maken voor nieuwe deuren en tips bij het afhangen van een deur.

duurzaam advies DE JUISTE DEUR

Deuren zijn er in veel verschillende soorten en maten. Als u bijvoorbeeld uw verouderde buitendeur wilt vernieuwen, en een nieuwe uitstraling wil geven aan uw woning, ishet vernieuwen van een deur een mooie toevoeging.

Bij het kiezen van de juiste deur zal in de eerste plaats de uitstraling die u voor igen heeft belangrijk zijn, maar vergeet ook absoluut niet de kwaliteit. Daarnaast zijn er een aantal praktische zaken zoals afmetingen etc. waar u rekening mee moet houden en zaken als het plaatsen van de deur, het deurbeslag, brievebus, en dergelijke

Beslis voor een goede voordeur niet te snel, orienteer goed ne bekijk alle mogelijkheden, kosten en kwaliteitsverschillen goed!


huisje BESTE KWALITEIT DEUREN

De kwaliteit van een deur zit hem in een aantal aspecten. De samenhang ervan bepalen de kwaliteit, en dat zie je ook vaak terug in de prijs

Een aantal belangrijke aspecten waarop te letten bij het aanschaffen van een nieuwe buitendeur:

 • De kwaliteit van het hout. Goede buitendeuren worden vaak gemaakt van kwalitatief zeer goed Merbau (hardheidklasse 1-2), maar ook Afseia (klaase 1), en Meranti (klasse 2-4) komen voor.
 • FSC hout. FSC staat voor Forrest Stewardship Counsil. Heeft het gebruikte hout dit keurmerk dan weet je zeker dat het hout afkomstig is uit bossen met verantwoord bosbeheer en behoud.
 • Als er glas in de deur zit, kijk dan goed naar wat je wensen zijn. Wil je dubbelglas toepassen en bijvoorbeeld veiligheidsglas tegen inbraak. En kijk naar de aangeboden afwerkingsmogelijkheden. VAn standaard floatglas tot matte of bewerkte glassoorten.

klussen DEUR LEVERANCIERS

Wat lastig kan zijn als je naar deuren zoekt is om de juiste leverancier te vinden. Ons advies is, kijk goed om je heen, en laat je adviseren. Vaak genoeg worden mensen in bouwmarkten enthousiast over nieuwe deuren, maar staan daar juist weer net niet de beste kwalitatieve deuren te koop, met bijbehordende scherpere prijzen

Zonder een kwalitatief oordeel te vellen, hebben wij hieronder een indicatie gegeven van veel genoemde of voorkomede leveranciers.

 • Weekamp - vakmanschap op het gebied van kwaliteitsdeuren
 • Northgo - wordt ook gezien als kwaliteitsdeuren
 • Albo - een veelzijdige leverancier
 • Skantrae - wordt gezien als prima prijs kwaliteit verhouding
 • Brunyzeel - prima vertrouwde kwaliteit
 • Cando - over het algemeen gezien als bouwmarkt leverancier

Wij zijn in deze lijst ongetwijfeld niet volledig en kunnen niet zomaar oordelen over de kwaliteitsverschillen. Maar hopelijk geeft dit u richting om verrder te zoeken naar de leverancier die het best bij u past.


 


VEILIGE DEUREN

Een goede houten deur is natuurlijk op zichzelf qua inbraak best veilig. Het gaat met name over het hang en sluitwerk van een deur wat maakt of je woning veilig is voor inbraak. Voor meer informatie hierover kunt u ook terrecht op onze pagina over inbraakpreventie

Wil je meer weten over het politiekeurmerk veilig wonen (PKVW), download dan hier de PKVW brochure.


FSC hout keurmerk FSC logo

Wil je meer weten over FSC hout, en de redenen waarom het belangrijk is om hiervoor te kiezen, zowel als bedrijf, leverancier of bij de aankoop van een houtproduct, kijk dan hier bij meer informatie over FSC houtONZE THEMA'S

 


KLUS OVERZICHT

 

 

 


BLOG EN TWEETS

 • woning onderhouden

  Hiernaast een verzameling van opvallende, interessante of nuttige berichten over onderhoud, verbouwingen, inrichting of gebreken en alles in en om wonen.

 • TWEET over ONDERHOUD enzo
  Posted by : Innom onderhoud

 • gallery 2
 • MEER over deuren enzo


NEEM CONTACT OP

Heeft u als service- onderhouds- of klusbedrijf interesse in een bijzondere vermelding op onze website,

neem contact op, en overtuig ons dat uw kwaliteit past bij de adviezen die wij onze bezoekers willen bieden!

Hiernaast, als voorbeeld, de locatie van het hoofdkantoor van Weekamp deuren. Maar dealers van deze deuren vind je door het hele land. Heeft u hulp of advies nodig met een keuze voor de beste professional in uw regio, of heeft u een andere vraag, neem dan gewoon even contact met ons op.

 

icon 3www.innom.nl

icon
Goede voorbereiding en kennis van zaken is belangrijk als je aan onderhoud, verbouwen of inrichten van een woning of andere ruimte begint. Ons advies is: Laat je hier inspireren om zelf de juiste keuzes te kunnen maken!

ONZE PARTNERS